tisdag 31 mars 2009

Härligt väder

Idag åkte vi och handlade på coop. Mamma gillar det, för hon kör med coop express, vilket innebär att man inte behöver köa i kassan utan bara gå rakt ut (i princip). Det är väldigt tacksamt om vi skulle få för oss att kinka mitt i handlandet! Meeeen det gör vi såklart aldrig :)
Det bästa med att åka till affären är Bilen (med stort B!). Elis älskar den! Bara man inte startar den, för då blir han livrädd! Mamma och pappa gjorde det misstaget en gång och de tio kronorna som det kostade kunde de lika gärna kastat i sjön! Elis satt kvar i ca en sekund, sedan grät han och slängde sig ut i armarna på den som stod närmast! Tur att det var mamma :)
Idag satt han i den i tio minuter efter själva handlandet, sedan var vi tvugna att åka hem för den inköpta glassen höll på att bli mjukglass!
Efter maten blev det ett sovpass i vagnen för oss båda och sedan stannade vi ute i flera timmar. Elis och mamma lekte på en lekplats nära Jonasbo och sedan gick Elis hela vägen hem! Det är nog en dryg kilometer iaf och Elis går ju ite raka vägen om man säger så! Vilken storebror jag har!
Ikväll var farfar här och han nattade Elis. Den lyckosten fick höra en av farfars berömda kattsagor! Våra norrlandskusiner har fått höra åtskilliga sådana och de älskar dem! Jag vet dock inte vem som fnissar mest när dessa historier förtäljes... farfar eller kussarna ;)
Natti natti! /Noah

Inga kommentarer: