tisdag 24 februari 2009

En härlig helg!

Nu var det ett bra tag sedan vi skrev... Får se om vi kommer ihåg allt som hänt i helgen och början på veckan...
I lördags var vi själva med mamma i sex timmar! Mamma är så stolt över att vi alla överlevde och hon känner sig lite lugnare nu inför pappas jobbstart :) Pappa var med Marie och Krister i Bromölla och fixade med lite maskiner som Krister köpt. På eftermiddagen var vi uppe i rosa huset ett tag och på kvällen kom våra norrlänningar och farmor och farfar ner till oss och såg melodifestivalen och spelade Guitar Hero och Lips.
I söndags var vi i rosa huset och lekte med kussarna dagen lång :)
I måndags var Elis och pappa på barnrytmiken och sedan åkte vi på utflykt! Marie, Becka, Anna, pappa, mamma och vi åkte till Lund och gick i affärer.
Under hela helgen har kussarna lekt och busat med Elis och faster Marie har gosat Noah! :)
Mamma "beordrade" snuttningsranson för Noah och med Maries hjälp så har Noah bara ätit var tredje timme under dagarna :) Tack för hjälpen och "napptillvänjningen" faster Mi! :)
Så vill vi tacka farmor för jättesmaskig mat under hela helgen! Elis fick äta den tillsammans med de andra och Noah fick del av den några timmar senare...genom amningen! Såååå gott!
Idag har vi bara tagit det lugnt! Efter maten satte vi oss i vagnen och lät mamma och pappa putta oss runt Trollsjön! :) Det var jättefint väder och vår i luften. Härligt!

Inga kommentarer: